Eat and sleep at Titran (Sorry, but we do promise to translate this page shortly)

Titran Rorbuer og Havfiskesenter

Titran, et idyllisk fiskevær med sterke tradisjoner og levende kultur.Titran er et av Midt-Norges største og eldste fiskevær, med historie tilbake til vikingtida. Titran ligger på Frøyas sydvestligste punkt, med kort vei til gode fiskeplasser (fra ca 5 min). Området rundt Titran har en flott skjærgård og farvann med lite undervannsskjær. Her kan dere ta en avslappende rorbuferie med familie eller venner, kombinert med fiske, dykking og andre naturopplevelser. Se deres hjemmeside for mer informasjon.

Titran Invest

Her kan du leie rorbuer med plass til 6 personer. De har også gamle Titran skole som er omgjort til 4 turistleiligheter, og som totalt rommer 25 sengeplasser. Send dem en e-post, eller ta kontakt på 9061 7638.

Gaustadbrygga Kafé - tlf. 9589 9766

På denne høyst sjarmerende plassen serverer Kjersti Nord deg kaffe, de nydeligste kaker, baguetter, is og drikke. Hold deg oppdatert på deres  facebook side. OBS: På grunn av korona situasjonen har innehaver dessverre sett seg nødt til å holde stengt denne sesongen.

Gaustadbrygga - gjestebrygge og overnatting

Her finner du Titrans gjestebrygge. Her  er det leiligheter for overnatting . For informasjon og booking, ring Kjersti Nord på tlf. 958 99 766, eller send henne en e-post.

OBS: På grunn av korona situasjonen har innehaver dessverre sett seg nødt til å holde stengt denne sesongen.

Please reload