Dining at Sula (Sorry, but we do promise to translate this page shortly)

Terna Brygge - tlf. 9711 0574

Åpent i helger og hver dag fra 19. juni. Ordinær åpningstid i restauranten er mellom kl. 13.00 og 21.00 (kjøkkenet stenger kl. 20.00). Lunsjmeny fra kl. 13, middagsmeny fra kl. 15. Puben åpner kl. 20. Ved forhåndsbestilling dagen før, og om det kommer større grupper (over 10), kan kjøkkenet åpnes tidligere. Terna Brygge tilbyr også guiding på øya av lokalhistoriker og forfatter Ola Flyum med varighet på cirka en time (les mer her). Innehaver Ola Flyum driver også Fyrmesterhuset Kafé som har åpent i juli.

Kafé Edvardas og hotellets restaurant - tlf. 9382 5218

I  kafeen "Edvardas" på Sula Rorbuer og Havhotell, serveres det enkle retter som bollinos m/coleslaw og chips,  hjemmelaget hamburger og fish and chips. Det serveres også søtsaker som sjokoladekake, eplekake og vafler. Alle rettigheter. Restauranten og Kafé Edvardas er åpen for anleggets gjester, men kan også forhåndsbestilles av andre for grupper på 10-60 personer. Kommer du med egen båt til Sula Rorbuer og Havhotell, kan du legge til ved hotellets gjestekai.  I sommer har de også en flott kunstutstilling. Se deres hjemmeside for mer informasjon

Molosjåen - tlf. 481 07613

SulaKultur arrangerer smaksprøver, eller enkle måltider, av sunne lokale råvarer i det rustikke naustet Molosjåen for grupper opp til 12 personer. Vi foredler øyas urter og ville vekster: Råsaft av geitramsblomst, mjødurtblomst eller krekling - pesto av brennesle, skvallerkål og løpstikke - sunnhetsdrikk av brennesle, rosenrot eller ingefær - probiotika-drikk av vannkefir eller kombucha – surdeigsbrød av økologisk mel stekt i leirgryter. Vårt øl er brygget på Sula og krydret med ville urter. Vi selger også produktene direkte til deg hvis det ønskes. Ta kontakt med post@sulakultur.no eller følg dem på deres facebookside.

Fyrmesterhuset Kafé - tlf. 9711 0574

Denne sjarmerende kafeen med innebygd museum, finner du her på Sula. Her serveres hjemmelaget brød med salami, brie og hjemmelaget rabarbrasyltetøy. Deilige kaker og  ulike varianter av kaffe. For mer informasjon, besøk deres facebook side. Åpent om sommeren fra cirka 10. juli.

"Havhesten" på Sula Rorbuer og Havhotell - tlf. 9382 5218

Havhesten er et sjarmerende og røft lokale hvor det serveres krabbe, reker og grillmat. Dette må bestilles på forhånd, minimum 10 /maksimum 20 personer, og leies kun ut til private arrangementer. Stor uteplass foran lokalet som kan brukes på fine dager, med en fantastisk utsikt over Sula. Kommer du med egen båt til Sula Rorbuer og Havhotell, kan du legge til ved hotellets gjestekai.  Se deres hjemmeside for mer informasjon.

Please reload